StopStress mobil app

For å endre opplevelsen av hvordan du har det – få bedre helse

Vårt program trener deg i å overvinne vanskelige situasjoner – når de oppstår.

Hva får du igjen ved bruk

Våre kunder som har benytter programet har oppnådd følgende:

 • Opplever bedre helse
 • Kortere tid i negative følelser
 • Stress påvirker fysiske plager mindre
 • Opplever mer velvære

 

Bekymringene avtar og mer kvalitets-tid til dine kjæreste.

Hva kreves det av deg?

Laste ned StopStres mobil app’en nedenfor

Benytt StopStress øvelsen hver gang du:

 • kommer inn i en negativ følelsesmessig reaksjon
 • blir støtt/truet
 • blir redd eller frykter noe
 • er deprimert eller får angst

Når den mentale øvelsen er gjennomført, gir du tilbakemelding på

 • hvilken følelse du var inne i
 • styrken på den før og etter gjennomføringen av øvelsen
 • årsaken til at du ble truet/støtt

Start med mobil app’en, last den ned nå.  Trykk på et av bildene under. Gå til Apple Store om du har iPhone. Gå til Google Play om du har Anroide telefon.

Du kan laste ned mobil app’en med selvhjelpsprogrammet gratis. Du får også teste ut Dashboard-oversikten i 14 dager uten kostnader når du har lastet ned StopStress mobil app’en. Deretter kan du velge å beholde Dashboard-oversikten, det koster kr. 249 pr. mnd.

Last ned StopStress-mobil app’en ved å trykke på bildene under.
Har du iPhone trykk på last ned fra AppStore, har du Anroide telefon, trykk på tilgjengelig på Google Play.

Tilbakemeldinger fra kunder

 • ”BestSolution har lært meg at mine følelser forplanter seg fysisk i kroppen. Jeg har leddgikt og kan nå selv lettere skjønne hva problemet/årsaken er når jeg kjenner hvilke ledd jeg har vondt i. Jeg tenker da etter hva som har skjedd den siste tiden i livet mitt. BestSolution har lært meg at jeg ved å gå inn i, kjenne på og godta følelsene jeg har i forhold til et problem,- kan få smerten til å slippe taket og forsvinne. Dette har gitt meg mye større selvinnsikt og et mye bedre liv! Jeg har lært meg noe om hvordan mine handlings- og reaksjonsmønstre gir seg utslag i hvordan jeg har det. Så lenge jeg er bevisst på dette, kan jeg selv endre mine mønstre og dermed hvordan jeg har det! Jeg kan anbefale BestSolution på det varmeste. De har noe som ingen andre tilbyr!”

  Tone Auestad, Kristiansand
 • ”BestSolution har utviklet en praktisk og effektiv metode for som kan brukes til selvutvikling. Man oppnår større klarhet rundt mønstrene en har opparbeidet seg i livet. Som resultat kan man med større frihet klare å ta valg som fører til stressreduksjon, smerter og forbedring av egen livskvalitet og livsglede. Jeg anbefaler alle som har behov for å utvikle seg selv til å melde seg på et BestSolution- kurs. Her er det masse praksis og inspirasjon som virkelig bidrar til å skape indre endring.”

  Lise Wessel Tallis Harahorn, Hemsedal
 • ”Eg har blir eit mykje meir rolig og harmonisk menneske. Korleis eg veit det? På grunn av dette: «Du er da blitt så ordentlig og saklig du mamma, etter du begynte med de BestSlution-greiene, at eg kjenner deg nesten ikke igjen!» Sitat frå ei som har kjent meg i 14 år. I tillegg klarar eg å fokusere på smerter og vonde følelser på ein måte som gjer at dei slepper taket, utan at eg må ta ei pille. Eg klarer å ta tak i livet mitt og gjere grep slik at eg får det livet eg eigentleg ynskjer meg. Problem på jobben blir takla på ein rolig og imøtekommande måte. Eg klarar å møte elevane mine på ein tålmodig og venleg måte.”

  Unni Birch Hemsedal
Kontakt Oss

Kontakt oss hvis du har spørsmål eller lurer på noe!

Not readable? Change text. captcha txt
0