Vilfred GangsøyDaglig leder

Der Erika og Marianne har en helserelatert bakgrunn er min kompetanse knyttet til organisasjonsutvikling, IT og filosofi.

Etter en rekke år som IT-leder i et større norsk foretak hvor jeg jobbet med IT, organisasjonsutvikling, implementering, drift og support av datasystemer for flere tusen brukere begynte jeg i 2004 å studere filosofi. Her har jeg fordypet meg i å identifisere den «menneskelige programvaren» og «fabrikkinnstillingene» vi mennesker kommer med. Gjennom disse studiene har det store spørsmålet for meg blitt hvordan man kan utvikle dynamiske løsninger tilpasset enkeltmenneskes behov.

I 2008 møtte jeg Marianne i Delphi i Hellas. Vi fant fort ut at vi hadde felles interesser om virkemåten til mennesket og hvordan vi kan mestre de vonde situasjonene på en bedre måte. Der startet utviklingen av våre løsninger. Erika ble vi kjent med et år etter og vi fant ut at dette ønsket vi å arbeide i lag med å utvikle.

Vi er svært ulike av natur, noe som er både utfordrende, men også helt nødvendig for å komme frem til løsninger som passer for alle.

Kontakt Oss

Kontakt oss hvis du har spørsmål eller lurer på noe!

Not readable? Change text. captcha txt
0