Oppsummering

En stressrespons er en biokjemisk og psykologisk reaksjon som begynner når vi støter på noe i våre liv som vi føler er en trussel eller fare for oss.

Når negative minner fester seg i vår hukommelse, programmerer vi en negativ hendelse. Det vil si at når vi kommer i lignende situasjoner senere, vil vi oppfatte denne situasjonen negativt. 

Derfor er det så viktig å håndtere de negative reaksjonene og frykten du har, slik at de ikke blir programmert negativt i fremtiden. 

Skal du komme raskt ut av StressResponsen (vonde følelser), må du konfrontere det vanskelige. Nei, ikke fysisk, men mentalt. 

Bruk StoppStressØvelsen hver gang du kommer inn i en vond følelse. StoppStressØvelsen får ned intensiteten på (fjerner) negative følelser.

Nå som du vet hvordan StressResponsen aktiveres og at det faktisk er mulig å gjøre noe med det, vil vi på det sterkeste anbefale deg å benytte StoppStressØvelsen. 

Om du har utfordringer i livet eller ønsker å utvide din komfortsone kan du bruke StoppStressØvelsen for å  dempe stressreaksjoner og roe deg ned i vanskelige situasjoner.