Med stopstress-metoden kan du
overvinne vonde utfordringer raskere.


Stopstress-metoden er
tilgjengelig på mobil app.

Vilfred Gangsøy

OM TEAM BESTSOLUTION

 • Marianne S. Larsen
  Marianne S. Larsen Teamleder produktutvikling

  I motsetning til Erika som er sykepleier har jeg i store deler av mitt liv vært «pasient». Allerede fra mitt første leveår slet jeg med eksem. Jeg var svært sensitiv og reagerte allergisk på en mengde matvarer, pollen og en rekke andre allergifremkallende stoffer.

  Gjennom barne- og ungdomsårene prøvde jeg en rekke behandlingsformer og var en hyppig bruker av det norske helsevesen. Jeg og mine foreldre prøvde virkelig alt, uten at det ga resultat.

  I 1997 begynte jeg å studere kost, ernæring og miljø. Kort tid før jeg skulle opp til eksamen ble jeg så dårlig at jeg ble innlagt på Ullevål sykehus. Det neste ½ året ble jeg behandlet med lysbehandling 2 ganger daglig. Etter dette ble jeg tilbudt uføretrygd, noe jeg takket nei til. Jeg ville lære mer.

  Jeg ville forstå sammenhengene som styrte min helse. Dette førte meg først gjennom et 4 års studie ved Norsk Høyskole for Helhetsterapi før jeg tok fatt på 3 år med akupunktur. Med dette som bakteppe har jeg fortsatt å fordype meg i sammenhengen mellom psyke og fysikk, og hvordan følelsene våre påvirker våre valg og vår livsstil.

  Trykk her for å lese mer om Marianne

 • Erika Myrsell
  Erika Myrsell Administrasjonssjef

  Sykepleier fra Dalarna i Sverige som gjorde Hemsedøl av seg i 1994. Mor til 2 jenter og gift med Ola.

  Gjennom min jobb som sykepleier har jeg møtt mange mennesker som sliter med fysiske lidelser av ymse karakter. I mange tilfeller ser jeg at årsaken til deres plager er av psykisk karakter og følgelig at psyken har stor påvirkning på hvordan vi føler oss fysisk. Dette har jeg og nære erfaringer med privat.

  Da mine barn var små slet de begge med atopisk eksem. Det var faktisk så ille at den ene av dem måtte sove med bomullsvanter for ikke å klø seg til blods om natten. Legens resept for dette var kortisonkremer. Kortison har den egenskapen at huden blir veldig skjør. Altså ingen god løsning for mine døtre som allerede kunne klø seg til blods. Jeg så etter hvert at eksemens utvikling hang sammen med barnas psykiske form og at det var denne årsakssammenhengen vi måtte jobbe med.

  I 2009 møtte jeg helhetsterapeuten Marianne Skaaland Larsen. Siden da har vi arbeidet frem metoder for hvordan vi kan lære oss å lese sammenhengen mellom vår psykiske og fysiske helse. Når vi lærer oss å se sammenhengen mellom disse kan vi og lære oss å løse problemet.

  Trykk her for å lese mer om Erika

 • Vilfred Gangsøy
  Vilfred Gangsøy Daglig leder

  Der Erika og Marianne har en helserelatert bakgrunn er min kompetanse knyttet til organisasjonsutvikling, IT og filosofi.

  Etter en rekke år som IT-leder i et større norsk foretak hvor jeg jobbet med IT, organisasjonsutvikling, implementering, drift og support av datasystemer for flere tusen brukere begynte jeg i 2004 å studere filosofi. Her har jeg fordypet meg i å identifisere den «menneskelige programvaren» og «fabrikkinnstillingene» vi mennesker kommer med. Gjennom disse studiene har det store spørsmålet for meg blitt hvordan man kan utvikle dynamiske løsninger tilpasset enkeltmenneskes behov.

  I 2008 møtte jeg Marianne i Delphi i Hellas. Vi fant fort ut at vi hadde felles interesser om virkemåten til mennesket og hvordan vi kan mestre de vonde situasjonene på en bedre måte. Der startet utviklingen av våre løsninger. Erika ble vi kjent med et år etter og vi fant ut at dette ønsket vi å arbeide i lag med å utvikle.

  Trykk her for å lese mer om Vilfred

Kontakt Oss

Kontakt oss hvis du har spørsmål eller lurer på noe!

0