Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://bestsolution.no – Eid av BestSolution AS – org. nr. 996123596 – Norway

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Kontaktskjemaer

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for “Husk meg” vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Vi deler ikke dine opplysninger med andre.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet , lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Din kontaktinformasjon

MailChimp

Vi synkroniserer din kontakt informasjon med MailChimp for å sende deg mail. Når du registrer deg som bruker, registrerer vi deg i tilhørende abonnements MailChimp liste. Dette for å sende deg relevant informasjon. Du må godkjenne at vi kan sende deg mail. Vi anbefaler deg å gjøre det, ellers får du ikke nødvendig informasjon fra oss.

Messinger

Vi benytter ManyChat og messinger for å kommunisere lettere med våre kunder. Når dere benytter vår automatisk chatboot legges dere i vår chat kundeliste. Vi kan da sende dere gruppe meldinger og informasjon. Anbefaler dere å legge dere inn i chatbooten i messinger, da vi i stor grad kommer til å benytte denne for å spre informasjon.

Tilleggsinformasjon

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Vi unngår å samle inn sensitiv person informasjon. Informasjon utover Fornavn, Etternavn og epost unngår vi å samle inn.

StopStress-mobil app.

Vi samler inn data fra mobil app’en StopStress. Dataene blir knyttet til din bruker id på nettet. Vi knytter aldri epost, for- og etternavn til disse dataene. Dataene som samles inn fra stopstress mobil app’en er: user id, følelse id, behovs id, start- og slutt styrke. Dataene sendes fra mobil app’en til Google Firebase. Derfra sendes dataene til bestsolution.no nettsiden via REST Api.

Våre rutiner for datalekkasjer

Vi kjøper våre tjenester fra hosting-leverandør som er profesjonell i å håndtere data. Nordic Hosting er vår leverandør.

Hvilke tredjeparter vi mottar opplysninger fra

Vi mottar ikke opplysninger fra tredjepartsleverandører.

Hvilke automatiske avgjørelser som tas og/eller hva slags profiler som bygges på grunnlag av brukernes opplysninger.

Når en signerer opp på et medlemskap, legges du til ønsket gruppe/medlemskap. Ut fra valgte medlemskap gis det tilgang på ønskede tjenester. Automtisk synkronisering mot MailChimp som vi nytter til å sende ut informasjon og tilbud til våre kunder.

Stripe

Vi benytter Stipe som vår betalingsleverandør. Vi lagrer ingen kredittkortdata på våre servere. Stripe har egne personvernerkleringer som de følger.

Opplysningskrav fra bransjelovgivning

Vi gir deg informasjon om alle våre lagrede data om deg ved forespørsel fra deg. Du må da identifisere deg på en sikker måte, så vi ikke kommer i skade for å utlevere informasjon om deg til andre.

Kontakt Oss

Kontakt oss hvis du har spørsmål eller lurer på noe!

0