Med stopstress-metoden kan du
gjøre nedturene kortere.


Stopstress-metoden er
tilgjengelig på mobil app.

Vilfred Gangsøy

StopStress-metoden

Vi har utviklet en metode som hjelper deg å sortere ut negative minner.

Dette gjør vi ved å viske ut følelsen fra de negative minnene. Underbevisstheten bruker minnet til å tolke om en situasjon er truende. Når du lærer deg å fjerne følelsene knyttet til de negative minnene vil du klare å få en varig reduksjon av stressresponsen.

Minner knyttet til følelser

Noen ting husker vi bedre enn andre. Hendelser vi kan knytte følelser til husker vi.

Hverdagslige hendelser, ting vi gjør av praktiske grunner fremfor emosjonelle blir mer flyktige. Hos mange av oss er det dessverre slik at vi husker de negative hendelsene bedre enn de positive. Derfor er det så viktig at vi lærer oss å fjerne følelsene knyttet til de negative minnene.

 

 

Stress

Stress preger oss alle. Hektiske hverdager, høye krav til hva vi gjør og hvordan vi gjør det, og dette i et samfunn hvor vi alle blir sett, hele tiden.

Vår evne til å takle stress varierer. Erfaringene vi har med oss og vår evne til å bearbeide disse påvirker vår evne til å takle stress. Sliter vi med å takle de stressende situasjonene vi opplever får dette ofte andre følger. Vårt selvbilde svekkes, vår fysiske helse reduseres, følelsen av lykke og velvære svekkes osv. Listen over følger kan være lang og omfattende. Vår metode gir deg verktøyet for å takle disse negative situasjonene og følgene av dem.

Tilbakemeldinger fra kunder

  • ”BestSolution har lært meg at mine følelser forplanter seg fysisk i kroppen. Jeg har leddgikt og kan nå selv lettere skjønne hva problemet/årsaken er når jeg kjenner hvilke ledd jeg har vondt i. Jeg tenker da etter hva som har skjedd den siste tiden i livet mitt. BestSolution har lært meg at jeg ved å gå inn i, kjenne på og godta følelsene jeg har i forhold til et problem,- kan få smerten til å slippe taket og forsvinne. Dette har gitt meg mye større selvinnsikt og et mye bedre liv! Jeg har lært meg noe om hvordan mine handlings- og reaksjonsmønstre gir seg utslag i hvordan jeg har det. Så lenge jeg er bevisst på dette, kan jeg selv endre mine mønstre og dermed hvordan jeg har det! Jeg kan anbefale BestSolution på det varmeste. De har noe som ingen andre tilbyr!”

    Tone Auestad, Kristiansand
  • ”BestSolution har utviklet en praktisk og effektiv metode for som kan brukes til selvutvikling. Man oppnår større klarhet rundt mønstrene en har opparbeidet seg i livet. Som resultat kan man med større frihet klare å ta valg som fører til stressreduksjon, smerter og forbedring av egen livskvalitet og livsglede. Jeg anbefaler alle som har behov for å utvikle seg selv til å melde seg på et BestSolution- kurs. Her er det masse praksis og inspirasjon som virkelig bidrar til å skape indre endring.”

    Lise Wessel Tallis Harahorn, Hemsedal
  • ”Eg har blir eit mykje meir rolig og harmonisk menneske. Korleis eg veit det? På grunn av dette: «Du er da blitt så ordentlig og saklig du mamma, etter du begynte med de BestSlution-greiene, at eg kjenner deg nesten ikke igjen!» Sitat frå ei som har kjent meg i 14 år. I tillegg klarar eg å fokusere på smerter og vonde følelser på ein måte som gjer at dei slepper taket, utan at eg må ta ei pille. Eg klarer å ta tak i livet mitt og gjere grep slik at eg får det livet eg eigentleg ynskjer meg. Problem på jobben blir takla på ein rolig og imøtekommande måte. Eg klarar å møte elevane mine på ein tålmodig og venleg måte.”

    Unni Birch Hemsedal


Med stopstress-metoden kan du
overvinne vonde utfordringer raskere.


Stopstress-metoden er
tilgjengelig på mobil app.

Vilfred Gangsøy

Fyll ut og last ned mobil app’en

Kontakt Oss

Kontakt oss hvis du har spørsmål eller lurer på noe!

0