Erika MyrsellAdministrasjonssjef

Sykepleier fra Dalarna i Sverige som gjorde Hemsedøl av seg i 1994. Mor til 2 jenter og gift med Ola.

Gjennom min jobb som sykepleier har jeg møtt mange mennesker som sliter med fysiske lidelser av ymse karakter. I mange tilfeller ser jeg at årsaken til deres plager er av psykisk karakter og følgelig at psyken har stor påvirkning på hvordan vi føler oss fysisk. Dette har jeg og nære erfaringer med privat.

Da mine barn var små slet de begge med atopisk eksem. Det var faktisk så ille at den ene av dem måtte sove med bomullsvanter for ikke å klø seg til blods om natten. Legens resept for dette var kortisonkremer. Kortison har den egenskapen at huden blir veldig skjør. Altså ingen god løsning for mine døtre som allerede kunne klø seg til blods. Jeg så etter hvert at eksemens utvikling hang sammen med barnas psykiske form og at det var denne årsakssammenhengen vi måtte jobbe med.

I 2009 møtte jeg helhetsterapeuten Marianne Skaaland Larsen. Siden da har vi arbeidet frem metoder for hvordan vi kan lære oss å lese sammenhengen mellom vår psykiske og fysiske helse. Når vi lærer oss å se sammenhengen mellom disse kan vi og lære oss å løse problemet.

Kontakt Oss

Kontakt oss hvis du har spørsmål eller lurer på noe!

0