NEW webpage under construction!

 In Business, Business

BestSolution lanserer stopstress-metoden på mobil app

Bilde hentet fra: Glassdoor.com

Bilde hentet fra: Glassdoor.com

Endelig kan vi annonsere at BestSolution har lansert stopstress-metoden på mobil app! 

BestSolution AS ble stiftet i 2010, og har avholdt mange kurs og oppnådd gode resultat. Vi tilbyr digitale løsninger i tillegg til kurs, for at kursdeltaker skal fortsette selvutviklingen på egenhånd.

For at du skal kunne utvikle deg selv, trenger du veiledning. Derfor har vi utviklet enkle løsninger for at du og dine ansatte skal få en lettere hverdag.

Hvis du er interessert i å vite mer, om de ulike produktene vi har utviklet, anbefaler vi at du går inn og laster ned mobil app’en med StopStress-metoden (gratis).

Vi tilbyr også en oversikts-tavle der du kan se din fremgang. Dette tilbyr vi deg å teste ut gratis i 14 dager. Se mer på menyvalget Demo Tavle.

For bedrifter tilbyr vi et program for å holde fokus på et helsefremmende arbeidsmiljø, med fokus på et mindre følelsestyrt liv for dine medarbeidere. Vi anbefaler deg å teste ut mobil app’en og tavlen. Når du har signert opp får du muligheten for å kjøpe tilgang til bedrifts-løsningen.

Trykk på et av knappen under. Du kommer da til vår produkt side der du skal velge StopStress-metoden. Registrer deg og du får tilgang til å laste den ned med en gang.

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0