Skip to content

Om Oss

BestSolution AS hjeper deg med mentale utfordringer

Vi har gjennom 10 år utviklet en metodikk for å mestre mentale blokkeringer, smerte og ubehag.

Denne metodikken er satt sammen i ulike program i Harmonimetoden.

Interessen bak harmonimetoden var at vi selv hadde utfordringer med mentale blokkeringer, smerte, ubehag og sykdom.

Vi testet ut mange metoder både  i innland og utland uten å få ønsket resultat. I tillegg lang utdannelse innenfor østens og vestens medisin uten å finne de gode løsningene.

Veien frem til harmonimetoden var utfordrende og spennende. Kroppen og sinnet varsler  når noe ikke er som det skal. Dette kan vi oppleve som mental ubalanse eller smerte og ubehag. Varsellampene som kroppen og sinnet signaliserer får vi som informasjon gjennom tanker, følelser, reaksjoner , smerte , ubehag og uønsket handlinger. Det kan være vanskelig å forstå dette varslingssystemet, men det er helt unikt når du forstår hvordan du skal bruke det. Veien til å bli mentalt sterk og god helse er å spille på lag med kroppensvarslingsystem og forstå det unike budskapet.

I harmonimetoden får du veien til selvinnsikt og svarene på hvordan du kan oppnå et våkent sinn.  Hvordan du tar bevisste gode valg og oppnår god helse, drømmer og realiserer dine mål.

Vi er et av Norges få fagmiljøer som har en komplett metodikk for adferdsendring. Dette gir kundene våre forbedret arbeidsmiljø, mer trivsel og bedre resultater. Vi har brukt 10 år på produktutvikling, gjennom å erfare metodikken i praksis. Vår ambisjon er å lage de beste løsningene for adferdsendring i bedrifter, blant ledere og de ansatte. Med BestSolution Harmonimetode får du topp moderne digitale applikasjoner og onlinekurs, med gode brukeropplevelser og raske, dynamiske sider for alle dine enheter – desktop, tablet og mobil.

Ansatte

Team BestSolution

Marianne

Marianne S. Larsen

Produkt ansvarlig
Erika

Erika Myrsell

Sykepleier
Vilfred-2

Vilfred Gangsøy

Utvikler / leder