Skip to content

Om Oss

BestSolution AS hjelper deg med mentale utfordringer

Vi har gjennom mer enn 10 år utviklet en metodikk for å mestre mentale blokkeringer, smerte og ubehag.

Denne metodikken er satt sammen i ulike program i Harmonimetoden.

Interessen bak harmonimetoden var at vi selv hadde utfordringer med mentale blokkeringer, smerte, ubehag og sykdom.

Vi testet ut mange metoder både  i innland og utland uten å få ønsket resultat. I tillegg lang utdannelse innenfor østens og vestens medisin uten å finne de gode løsningene.

Veien frem til harmonimetoden var utfordrende og spennende. Kroppen og sinnet varsler  når noe ikke er som det skal. Dette kan vi oppleve som mental ubalanse eller smerte og ubehag. Varsellampene som kroppen og sinnet signaliserer får vi som informasjon gjennom tanker, følelser, reaksjoner , smerte , ubehag og uønsket handlinger. Det kan være vanskelig å forstå dette varslingssystemet, men det er helt unikt når du forstår hvordan du skal bruke det. Veien til å bli mentalt sterk og god helse er å spille på lag med kroppensvarslingsystem og forstå det unike budskapet.

I harmonimetoden får du veien til selvinnsikt og svarene på hvordan du kan oppnå et våkent sinn.  Hvordan du tar bevisste gode valg og oppnår god helse, drømmer og realiserer dine mål.

Vi er et av Norges få fagmiljøer som har en komplett metodikk for adferdsendring. Dette gir kundene våre forbedret arbeidsmiljø, mer trivsel og bedre resultater. Vi har brukt 10 år på produktutvikling, gjennom å erfare metodikken i praksis. Vår ambisjon er å lage de beste løsningene for adferdsendring i bedrifter, blant ledere og de ansatte. Med BestSolution Harmonimetode får du topp moderne digitale applikasjoner og onlinekurs, med gode brukeropplevelser og raske, dynamiske sider for alle dine enheter – desktop, tablet og mobil.

Ansatte

Team BestSolution

Marianne_v2


Marianne S.
Larsen

Kurs ansvarlig

Min bakgrunn er at jeg selv slet med mye ubehag og smerte i livet. Jeg fikk lite hjelp og måtte lære meg å takle mine ubehag og smerter. Dette gjorde at jeg virkelig hadde et ønske om å kunne finne gode verktøy og metoder som kunne gi meg mer optimal helse.

Jeg tok utdannelse som hjelpepleier, grunnfag anatomi, fysiologi. Videre studerte jeg 4 år med Helhetsterapi og akupunktur.

Erika

Erika Myrsell

Veileder

Fra jeg var ung har jeg alltid visst at jeg vil hjelpe mennesker. Derfor var sykepleierutdanning et naturlig valg for meg.

Jeg har jobbet på infeksjonsklinikk, legekontor, vært avdelingsleder på sykehjem, omsorgsleder i Hemsedal kommune og i de senere årene har jeg jobbet med brukere med spesielle behov. Mine erfaringer har vist meg at det er et stort potensial i hver enkelt for å oppnå mer mental og fysisk helse.

Vilfred-2

Vilfred Gangsøy

Daglig leder

Jeg har alltid trives med å løse oppgaver der andre står fast. Finne årsaken til problemet. Har lang erfaring innen it og ledelse.

Jeg har også hjulpet mange til en enklere og bedre hverdag. Derfor har den menneskelige programvaren interessert meg.

Nå er jeg programutvikler, kursholder og daglig leder i BestSolution AS

bennedicte_2

Benedicte Mo

Sosiale medier og kurs

Jeg jobber som helsesøster.
Er genuint opptatt av fysisk- og mental helse.

Ønsker å gi gode verktøy for å håndtere vanskelige situasjoner. Det som er vondt og vanskelig påvirker mental- og fysisk helse.

Jeg er ansvarlig for sosiale medier og kursholder i BestSolution AS.