fbpx Skip to content

Takk for at du har meldt deg på e-postlisten vår for ledere!

Vi ønsker å gi deg en varm velkomst til BestSolution-fellesskapet. Som en registrert leder på vår e-postliste, har du allerede tatt det første steget mot å styrke din ledelseskompetanse og få tilgang til verdifullt innhold.

For å gi deg en dypere og mer interaktiv opplevelse, anbefaler vi deg å registrere deg som bruker på vår nettside, BestSolution.no. Ved å gjøre dette, vil du få øyeblikkelig tilgang til vårt gratis minikurs for ledere. Presentasjonen/minikurset er tilgjengelig gjennom vår mobilapp, Harmoni, og gir deg verdifull innsikt i våre tjenester.

For å komme i gang, følg disse enkle trinnene:

1. Trykk på «Logg på med» nedenfor og velg gjerne e-postadressen din som påloggingsalternativ.

2. Etter pålogging vil du få informasjon om nedlastingslinker for mobilappen Harmoni. Denne appen gir deg umiddelbar tilgang til hele presentasjonen og minikurset.

Vi bruker Single Sign-On-teknologi som gjør at samme brukernavn (e-postadresse) og passord fungerer både på vår nettside og mobilappen Harmoni. Det betyr at du kun trenger å registrere deg en gang for å få full nytte av alt vi har å tilby.

Vi håper du vil dra nytte av dette eksklusive minikurset for ledere. Det er skreddersydd for å hjelpe deg med å utvikle dine ferdigheter og lykkes som leder.

Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp, er vi alltid her for å støtte deg. Ta gjerne kontakt med oss på [kontaktinformasjon] – vi er klare til å hjelpe deg med å få mest mulig ut av BestSolution.

Takk igjen for at du valgte å bli med i vårt fellesskap for ledere. Vi ser frem til å dele kunnskap, inspirasjon og vekst med deg!

Vennlig hilsen,

Vilfred Gangsøy
Daglig leder
BestSolution AS