fbpx Skip to content

Takk for at du har registrert deg på BestSolution.no!

Vi ønsker å gi deg en varm velkomst til BestSolution AS, ditt verktøy for å skape et harmonisk arbeidsmiljø. Vi setter pris på din interesse for å forbedre relasjonene og prestasjonene i din bedrift. Som en registrert leder på vår nettside, er du allerede på vei til å ta dine lederegenskaper til neste nivå.  Presentasjonen/minikurset er nå tilgjengelig under menyvalget Mine kurs.

La oss introdusere deg for Harmoni – din vei til et stressfritt arbeidsmiljø.

Harmoni er en mobilapp som gir dine ansatte en kraftig verktøykasse for å takle stressresponsen og forbedre deres mentale velvære. Ved å bli mer bevisst egne reaksjoner, følelser, behov og strategier, vil dine kollegaer kunne ta bedre valg og håndtere utfordrende situasjoner på en mer konstruktiv måte.

Som leder, vil Harmoni-appen gi deg verdifull innsikt og verktøy som vil hjelpe deg med å utvikle et sunt og produktivt arbeidsmiljø.

Her er noen av fordelene du får:

Du har allerede tatt det første skrittet mot å skape et harmonisk arbeidsmiljø ved å registrere deg. For å få tilgang til alt dette og mer, vil vi oppfordre deg til å oppgradere til vårt Bedriftsmedlemskap.

Med Bedriftsmedlemskapet får du:

Klikk på knappen nedenfor for å oppgradere til Bedriftsmedlemskapet og få tilgang til alle disse fantastiske fordelene:

 

Vi ønsker deg lykke til med din reise mot et harmonisk arbeidsmiljø, og vi er her for å støtte deg underveis. Ta gjerne kontakt med oss på [kontaktinformasjon] hvis du har spørsmål eller trenger hjelp.

Takk igjen for at du valgte BestSolution AS. Vi ser frem til å hjelpe deg med å skape et bedre og mer produktivt arbeidsmiljø!

Vennlig hilsen,

Vilfred Gangsøy
Daglig leder
BestSolution AS