fbpx Skip to content

Reduser sykefravær og skap en sunnere arbeidskultur: Lær dine ansatte å stoppe stressresponsen!


Velkommen til BestSolution AS – Ditt verktøy for å skape et harmonisk arbeidsmiljø

Vårt unike program designet spesielt for kvinnelige ledere og CEO-er som ønsker å ta tak i sykefraværet i sin avdeling/bedrift og skape en sunnere og mer produktiv arbeidskultur. Ved å lære dine ansatte å stoppe stressresponsen, overvinne frykt og øke bevisstheten om de negative konsekvensene ved en langvarig aktiv stressrespons, kan du gi dem verktøyene de trenger for å takle utfordrende situasjoner med ro og besluttsomhet. Bli med oss og skap en arbeidsplass som fremmer trivsel, engasjement og suksess for både deg og dine ansatte.

Introduserer Harmoni – Din vei til et stressfritt arbeidsmiljø

Harmoni er en mobilapp som gir dine ansatte en kraftig verktøykasse for å takle stressresponsen og forbedre deres mentale helse. Ved å bli mer bevisst egne reaksjoner, følelser, behov og strategier, vil dine kollegaer kunne ta bedre valg og håndtere utfordrende situasjoner på en mer konstruktiv måte.

Hva får du som leder med Harmoni-appen og online leaderboard?

Med Harmoni-leaderboard får du tilgang til verdifull innsikt og verktøy som vil hjelpe deg med å utvikle et sunt og produktivt arbeidsmiljø. Du kan måle temperaturen i det psykososiale arbeidsmiljøet, følge med på nøkkelindikatorer, og analysere grafer og statistikker som gir deg informasjon om effekten av implementerte tiltak.

Skap samspillsregler og unngå en aktiv stressrespons

I Harmoni-appen har vi også inkludert en «smart» tilbakemeldingsfunksjon som hjelper deg som leder med å fokusere på den største utfordringen til enhver tid. Du kan utarbeide og implementere samspillsregler for dine ansatte, som vil bidra til å unngå stressresponsen og skape et harmonisk arbeidsmiljø.

Din verktøykasse fra BestSolution AS

Når du velger BestSolution AS, får du ikke bare tilgang til Harmoni-appen. Du får også:

 • Harmoni-appen for inntil 25 ansatte
 • Premium onlinekurs for de ansatte
 • Onlinekurs for deg som leder
 • Harmoni-Leaderboard for å følge utviklingen og evaluere effektiviteten av tiltakene dine

Meld deg på vår e-postliste og få verdifull informasjon om vår løsning

Ønsker du å lære mer om hvordan BestSolution AS kan hjelpe deg og din bedrift?

Meld deg på vår e-postliste i dag! Du vil motta 9 informative e-poster med detaljer om:

 • Beskrivelse av utfordringene vi hjelper med
 • Hvordan vår løsning effektivt takler disse utfordringene
 • Økonomisk verdi for deg (eksempel)
 • Unike egenskaper ved vår løsning
 • Priser og alternativer
 • Presentasjon av BestSolution AS-teamet
 • Prosjektøkonomi
 • Fremdrift og implementeringsplan

Velg BestSolution AS for å skape harmoni i din bedrift!

PS: Viktig, du vil få en mail fra oss. Sjekk din email og godta å få email fra oss, merket BestSolution  Newsletter, fra MailChimp. 

Du kan melde deg av mailinglisten til enhver tid ved å trykke på utmeldingslinken i mailene du mottar fra oss.

Bedre mental helse - Bedre relasjoner - bedre Prestasjoner

Tilbakemeldinger fra bedriftskunder

Om team BestSolution

Team BestSolution – En lidenskap for menneskelig utvikling og mentale løsninger.

Vi er et sammensveiset team med ulike personligheter, bakgrunner og kompetanser som deler en felles lidenskap for å finne løsninger på de mentale utfordringene som oppstår i livet.

Marianne, vår helhetsterapeut, er ekspert på sammenhengen mellom det mentale og fysiske ubehaget og smerten vi kan oppleve. Med hennes omfattende kompetanse veileder hun deg til dypere forståelse og helbredelse.

Erika, vår sykepleier, er dedikert til å gi veiledning og støtte til våre brukere. Hun deler sin kunnskap og erfaring for å hjelpe deg gjennom dine personlige utfordringer.

Benedicte, vår helsesøster, er en dyktig kursholder og sosiale medier-ekspert. Hun er lidenskapelig opptatt av å dele verdifulle ressurser og skape en trygg og inkluderende plattform for vår fellesskap.

Vilfred, vår digitale verktøykasse-ekspert, utvikler innovative digitale verktøy som inneholder de metodene og øvelsene vi bruker for å takle våre menneskelige begrensninger. Hans kreative tilnærming sikrer at du har tilgang til de beste verktøyene for personlig vekst og utvikling.

Sammen utgjør vi Team BestSolution, og vi er dedikert til å hjelpe deg med å finne de beste løsningene for din mentale velvære og personlige vekst. Vi er her for å støtte deg på din reise mot et mer balansert og harmonisk liv

Hvorfor er det viktig å stoppe stressresponsen i bedriften?

 1. Økt produktivitet: Stress kan føre til redusert produktivitet blant ansatte. Ved å håndtere stressresponsen tidlig, kan man bidra til å opprettholde eller øke produktivitetsnivået på arbeidsplassen.

 2. Redusert sykefravær: Langvarig stress kan øke risikoen for sykdom og dermed bidra til økt sykefravær. Ved å takle stressresponsen effektivt, kan man redusere sykefraværet og opprettholde en sunn og engasjert arbeidsstyrke.

 3. Bedre arbeidsmiljø: Stress kan påvirke det generelle arbeidsmiljøet negativt, skape konflikter og redusere trivselen blant ansatte. Ved å stoppe stressresponsen raskt, kan man bidra til å skape et mer positivt og støttende arbeidsmiljø.

 4. Økt kreativitet og innovasjon: Stressresponsen kan hemme kreativiteten og innovasjonen på arbeidsplassen. Ved å håndtere stresset effektivt, kan man frigjøre ressurser og stimulere til økt kreativitet og innovasjon blant de ansatte.

 5. Bedre ansattes helse og trivsel: Stress kan ha en negativ innvirkning på den generelle helsen og trivselen til de ansatte. Ved å adressere og stoppe stressresponsen tidlig, kan man fremme bedre fysisk, mental og emosjonell helse blant ansatte, og dermed skape et mer balansert og bærekraftig arbeidsmiljø.

Ved å prioritere og ta tak i stressresponsen i en bedrift, kan man skape en mer produktiv, harmonisk og helsefremmende arbeidskultur. Dette kan resultere i fordeler som økt produktivitet, lavere sykefravær og et bedre arbeidsmiljø for alle ansatte.