fbpx Skip to content

Bli medlem

Gratis

Medlemskap
Gratis
  • Minikurs
  • 3 avspenningsøvelser
  • Harmoni app
Start her

Månedspris

Basis medlemskap
NOK 280 Månedlig
  • Online kurser
  • Fellesskap
  • Utvida tilgang i Appen

Årspris

Basis medlemskap - 12 måneder
NOK 2400 Årlig
  • Online kurser
  • Fellesskap
  • Utvida tilgang i Appen
Populær

Innholdet du får tilgang til som medlem

Vi i BestSolution her laget en komplett pakke som skal hjelpe deg når det stormer som verst. Verktøyene vil hjelpe deg å overvinne vonde følelser 24/7, ingen ventetid, de er tilgjengelige hele tiden. Det er verktøy og metoder som vi selv har bruk i våres prosesser for å håndtere kompliserte utfordringer og familierelasjoner. Metodene og verktøyene er utviklet over lang tid og har hjulpet mange som har møtt veggen. Her er hva du får som medlem:

Overvinner negative følelser

Du får verktøy som hjelper deg med å overvinne vonde følelser der og da, når situasjonene blir vanskelige. Du blir guidet igjennom den vanskelige situasjonen, følelsene blir overvunnet. Du vil oppleve mestring og trygghet for at du kan takle de vanskeligste situasjoner.

Fellesskap

Du er ikke alene som sliter med vonde følelser. Vi har laget et fellesskap i en lukket Facebook gruppe. Her deler vi med hverandre både oppturer og nedturer og får råd og tips av hverandre. Vi har egne terapeuter som følger med og svarer på spørsmål.

Det er også mulig å sende spørsmål til vår support team. Det legges jevnlig ut filmer om ulike temaer og hvordan en kan løse de.

Live-sendinger

Du får hjelp og veiledning fra Marianne i faste livesendinger og kortfilmer, der hun tar for seg ulike temaer og utfordringer som hun har hjulpet våre kunder med. Du får vite hvordan du kan takle lignende utfordringer.

Du vil oppleve mer mestring og trygghet for at du er i stand til å møte de utfordringene som kommer i ditt liv.

Metoder og verktøy

Du får Online kurs, videoer, programmer, metoder og øvelser for å overvinne vonde følelser, forstå egne reaksjoner og følelser. Du får vite konkret hva du skal gjøre, steg for steg på en god og trygg måte. Bruk 5 minutter hver dag for å kjenne på de vonde følelsene og se hva du reagerte på og hvilke reaksjoner du fikk. I trygge og gode omgivelser, hjemme. 

Avspenningsøvelser

Når musklene spenner seg trenger du øvelser som får deg til å avspenne og slappe av.

Vi tilbyr deg øvelser som du kan utføre selv for å spenne ned å få mindre ubehag/smerte i hverdagen. 

 

Tilgang i Harmoni appen

Du får tilgang til alt innhold ditt via appen Harmoni.

Alle verktøyene for å overvinne vonde følelser ligger kun i appen. Dette for at de skal være tilgjengelig for deg hele tiden.

 

Ja takk, jeg ønsker å bli Gratis medlem, få tilgang på minikurset med mere.


PS: Viktig å godta å få mail fra oss. Sjekk din email og godta å få email fra oss, merket Harmoni fra MailChimp.